تور 8 روزه ایتالیا - 29 دی 97

مدارک مورد نیاز

مدارک لازم : کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شوند. اصل پاسپورت امضا شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر. 2 قطعه عکس رنگی که قدیمی تر از 6 ماه نباشد) اندازه 4/5 x 3/5سانتی متر( اصل و ترجمه شناسنامه مدارک شغلی (برگه اشتغال به کار با قید تاریخ مرخصی و میزان حقوق و سابقه کاری /آگهی تاسیس و تغییرات شرکت / جواز کسب) مدارکی بانکی )پرینت حساب 3 ماه اخیر به همراه برگه تمکن مالی به زبان انگلیسی( اصل و ترجمه سند ملکی زمین/باغ و ...( که به نام فرد متقاضی می باشد) . *پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ 50 میلیون تومان بصورت نقدی یا چک بین بانکی به عنوان ضمانت دریافت میگردد*

توضیحات

  • 5 و 8 روزه
  • 4 شب رم + 3شب پاریس یا بارسلون / 2 شب ونیـــز + 2 شب فلورانس+ 3 شب رم
  • 27 مهر، 17 آبان، 10 آذر، 29 دی ماه 1396
  • هوایی
  • دارد
  • بله
  • بله
  • بله

خدمات


پکیج 1

  • نام هتل :
  • درجه هتل :
  • شهر :
  • منطقه :
  • نرخ اتاق 2 تخته :
  • نرخ اتاق 1 تخته :
  • کودک با تخت :
  • کودک بدون تخت :
  • کودک زیر 2سال :